За какво се използва слънчево зарядно устройство?

Когато сте на приключение, не е необичайно телефонът ви да се изтощи, трудно е, ако не и невъзможно да намерите електрическа лента насред гората, за да заредите смартфона и лампата си&.nbsp;тактическо фенерче.Използването на преносимо соларно зарядно устройство ще бъде полезно за вашите приключения или дори за намаляване на потреблението на енергия и намаляване на сметката ви за електричество на вашия полуостров.

Слънчевото зарядно устройство е обикновено преносимо устройство, което преобразува слънчевата фотоволтаична енергия в електрическа енергия, която може да се използва от електрически устройства.

Слънчеви панели, които преобразуват слънчевата светлина в електричество, без да разчитат на енергийната ефективност на уреда.

solar-storm-lamp, произведени от слънчеви панели, които в зависимост от вида си могат да осигуряват различни стойности на напрежението или тока.

 1) Типове соларни зарядни устройства:  &nbsp
;

Слънчево зарядно устройство – Power Bank – Dual USB Port Battery 20000 mAh: 

 •  Той има двоен USB порт, който ви позволява да зареждате електронните си устройства едновременно.
 • Френски военен компас който ще ви води, ако отидете на разходка или поход.
 • Слънчевото зарядно устройство е защитено със силикон, за да предпази вашето малко съкровище от удари и натоварвания. Слънчевото зарядно устройство е защитено със силикон като
  амортисьор и за да предпази вашето малко съкровище
  :
  inherit;“>Първата употреба се препоръчва да се използва самостоятелно.

Състои се от 25-ватово монокристално устройство SUNPOWER, което е с 25% ефективност на преобразуване на енергията, много повече от конвенционалните зарядни устройства за слънчеви панели (≤15%)./span>

 • Двоен USB порт:осигурява достатъчно енергия за зареждане на две устройства едновременно
 • Водоустойчив джоб за USB и соларни панели: можете да зареждате устройствата си и да се наслаждавате на слънцето край басейна или на плажа, без да се страхувате, че ще ги намокрите. 
 • Лесен за пренасяне: квадратен дизайн (сгънат 265 x 160 mm) и лекота (749 g) за лесно съхранение в раницата.
 •  

  Solar-loader

   

  Соларно зарядно устройство USB изход: 

  • Има4 слънчеви панела с мощност 8W.
  • Това е аварийно соларно зарядно устройство с минипорт и USB порт, което може да работи с различни устройства едновременно.
  • Спасяване на ресурси: можете да използвате слънчевата енергия, за да зареждате мобилния си телефон независимо от времето и мястото.
  • Малък размер, лек дизайн, удобен за носене.
  • А компас, който ще ви води през гората Включва: зарядно устройство за соларен панел, кука и компас
  • Покритието, което защитава слънчевите панели, е полукристален материал, използван като заместител на стъклото, с плътност 1,7, по-лек от стъклото (d = 2,5), пропуска светлината по-ефективно, използва се в широк температурен диапазон от -80 до 155 °C, в допълнение към отличната химическа устойчивост и това, че е рециклируем материал.

  Слънчево зарядно устройство All Power:

  • Той може да регулира тока и напрежението автоматично за възможно най-висока мощност и най-бърз ток.
  • PTU материал с висока светлопропускливост, здравина и устойчивост на стареене.
   /span>
  • Слънчевият панел е водоустойчив и нетоксичен.
  • Изработената от нас 10W слънчева клетка има ефективност 23,5 %, докато повечето панели на пазара имат ефективност 15 % или по-малко.
  • USB порт: за таблет iPad mini, iPhone, Samsung, Blackberry, Bluetooth слушалки, цифрови продукти iPod и всякакви други 5V USB устройства.
  • Компактен размер за преносимост (за хартия B5), с кука и метал с качеството на най-доброто оборудване в гъвкава текстура в малка опаковка е най-удобен за вашите дейности на открито.

  • Защита срещу: пренапрежение, късо съединение, свръхток, свръхнапрежение, свръхтемпература, претоварване, претоварване, защита от обратен разряд и електростатичен заряд.
  • Включва: 10 W соларно зарядно устройство, две метални куки, микро USB кабел, ръководство за употреба и търговска кутия.
   /span>

  Други модели имат тънка, сгъваема форма.Това го прави лесен за транспортиране.Кабелът за свързване 10 в 1 ви позволява дазареждате всякакъв тип устройства, като същевременно включва технологията SolarIQ, която осигурява тока и напрежението, необходими за осигуряване на максимална мощност.

  Това не е всичко, вие ще получите повече възможности за слънчево зарядно устройство, като следите редовно нашия сайт, където ежедневно се събират нови елементи за продажба.

  <2) Предимства на соларното зарядно устройство: 

  Този раздел ще опише подробно различните ползи, които ще получите от използването на слънчево зарядно устройство.

  • Лесен за пренасяне:Едно от предимствата на соларното зарядно устройство е, че може да се вземе навсякъде.Когато пътувате, например за туризъм, не можете да предвидите колко време ще издържи батерията на електронното ви устройство.
 • За презареждане на батериите трябва да се осигури захранване. Слънчевото зарядно устройство е преносим източник на енергия, захранван от слънцето.През лятото той е много практично средство за отдих на открито.Позволява зареждане на устройството по всяко време.
  • Велика икономика:Слънчевото зарядно устройство ще ви спести пари.Когато сте вкъщи и ви свърши батерията, вашето слънчево зарядно устройство ще бъде вашият спасител, то ще ви спести много пари от сметката за електричество.
  • Опазване на околната среда: Енергията, осигурена от слънчевото зарядно устройство, е чиста, естествена и директна енергия, тя ще помогне за опазването на околната среда.

  • За разлика от динамото, което ще изисква непрекъснати усилия за генериране на енергия, слънчевите панели се справят сами, докато извършват други дейности.

   • Независимо дали сте на поход из страната, къмпингувате под звездите или се нуждаете от захранване на телефона си, докато се разхождате из парка, слънчевото зарядно устройство освобождава слънчевата енергия, за да произвежда собствен източник на енергия безплатно и независимо.Функционалността на соларното зарядно устройство е същата като тази на покрива на сграда – то има фотоволтаични клетки, които улавят слънчевата светлина и я преобразуват в електричество.Слънчевите зарядни устройства ще ви спасят в извънредни ситуации, дори ако сте вкъщи и токът спре или докато се разхождате и смартфонът ви се разреди, зарядното ви устройство ще ви спаси и то много.

    Слънчевата енергия е чист, устойчив и екологичен източник на енергия и, най-важното, безплатен източник на енергия.Толкова много да има!!!!

    Слънчевите зарядни устройства ще ви спасят при извънредни ситуации, дори ако сте вкъщи и токът спре или докато се разхождате и смартфонът ви се разреди, зарядното ви устройство ще ви спаси и то много. 

     Колко полезно е слънчевото зарядно устройство?

    <3) Поддръжка, необходима за слънчево зарядно устройство: 

    За да поддържате добро ниво на работа, вашето слънчево зарядно устройство се нуждае от добра поддръжка.Проучванията ясно показват значително намаляване на ефективността на слънчевите панели година след година без редовна поддръжка на инсталацията, особено поради отлагания на прах и мръсотия.

    Те се нуждаят от по-често или по-рядко почистване.Но внимавайте да не го пръскате със студена вода, когато слънцето е много силно, за да избегнете термичен шок.Така също внимавайте да не опирате панелите прекалено много и използвайте непластмасова кърпа, за да не надраскате стъклото.Не трябва да използвате прекалено твърда вода, за да не остават бели петна, които да закриват слънчевата светлина, в противен случай това ще намали мощността на вашето слънчево зарядно устройство.

    Всъщност изпразненият лаптоп/GPS е безполезен.Въпреки че силно ви съветвам винаги да планирате всичко, за да живеете без електричество (например да имате хартиена карта плюс GPS), не забравяйте, че сте технологичен маниак и в случай на повреда е най-добре да носите напълно зареден смартфон.Не забравяйте също така, че подготовката за живот без технологии по принцип не означава отхвърляне на технологиитеЩе бъде срамно да се справите без тях, когато можете да ги използвате широко, и това ще ви постави в сложна ситуация.

    Пристигнали сте на правилното място, избрали сте Военни излишъци добре, това ще ви даде най-добрата цена на пазара от конкуренцията на Военни излишъци.

    Нашият склад събира много видове старо и ново оборудване и

  • Leave a Reply

   Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *