Защо да отидете на поход?

Често можете да видите хора, които ходят на походи в провинцията. Не сте почитател на това преживяване, но сте искали да се включите в него за празниците. Безусловен почитател на плажа и кокосовите палми, тази година искате да видите нещо различно. Тогава ще ви представим едно уникално, модерно и много практично занимание за прекарване на времето със семейството. Туризмът е модерно занимание в света на пешеходния туризъм. Тя е уникална, проста и предлага много предимства. Пешеходният туризъм е един от най-добрите начини да влезете във форма, да се отпуснете и да се вдъхновите от природата. И така, задавате си въпроса: защо да ходя на походи? Няма страшно, моята цел е да променя мнението ви! За мен туризмът е излизане от града и опознаване на природата. Независимо дали съм в местния парк или в чужбина, винаги се чувствам добре. Дори да вали сняг или дъжд,
пешеходният туризъм ви дава несравнимо усещане за свобода.

Пешеходният туризъм е занимание, в което милиони хора участват всяка година. Тя е проста, релаксираща и забавна. Има много причини за туризъм. Първата от тях несъмнено са <стронг>здравословните ползи от спорта. Няколко проучвания показват, че бягането помага за понижаване на кръвното налягане и нивата на холестерола, както и за подобряване на имунната и сърдечносъдовата система на тези, които го правят редовно. Тя може също така да помогне за увеличаване на издръжливостта и да направи тялото ви по-гъвкаво, което от своя страна подобрява силата ви. Не се притеснявайте, в тази статия сме ви подготвили всичко, за да го направите правилно. След като прочетете това ръководство, ще се влюбите в пешеходния туризъм. Скъпи туристи, седнете и споделете с нас това уникално занимание. Ще спестим време и ще стигнем до същността на въпроса.

Преди всичко останало
,  Не се колебайте да посетите нашия онлайн магазин Military Surplus, за да направите своята покупка на военни дрехи и аксесоари (fatiga militar, calzado militar, guante militar, ..)

 

военна каска

Походи за здраве и природа

Това е един от най-добрите начини да се упражнявате, да видите невероятни планински пейзажи и да научите повече за света. Ако търсите уникално занимание с приятелите или семейството си, пешеходният туризъм е чудесен избор. Не само ще се упражнявате сред природата, но и ще видите невероятни пейзажи, които трудно могат да бъдат открити другаде. Освен това е полезен за психическото и телесното ви здраве, тъй като стимулира сърдечносъдовата система и подобрява общото ви състояние. Можете да отидете на поход в планината или на плажа и ще се забавлявате много.

Това е начин да се свържете с околната среда и да се насладите на чистия въздух.
Трябва да оценявате красивите гледки, особено когато времето е прекрасно и имате прекрасен изглед. Това е добро упражнение за белите дробове, сърцето и мускулите. Но не само това – тя дава възможност да забавите темпото, да размишлявате и да се отпуснете. Пешеходният туризъм е един от най-добрите начини за опознаване на биоразнообразието. Имате възможност да оцените заобикалящата ви среда и красотата на биоразнообразието. Тя
може да помогне и за подобряване на здравето ви, както психическо, така и физическо.

Носете ежедневно военна яка, купете си военна обувка при следващия поход. Или пък нашата страхотна военна шапка е точно това, от което се нуждаете това лято?

5 основателни причини да отидете на поход

Най-добрата форма на физическо натоварване е походът. Хубавото на пешеходния туризъм е, че винаги можете да продължите да го правите, без да се чувствате извън форма или отегчени.
Пешеходният туризъм е чудесен начин за прекарване на времето и може да се използва по много различни причини.

  • За спорт, Пешеходството е чудесен начин да влезете във форма и да се насладите на природата. Това е и чудесен начин да се запознаете с нови хора. Ако търсите нов спорт, който можете да практикувате семейно, пешеходният туризъм е чудесен вариант. Сутрин можете да се разхождате, а след обяд да тичате. Ще можете да се разхождате свободно, докато се наслаждавате на красивите пейзажи, което е дори по-приятно от бягането на бягащата пътека във фитнеса.
  • Бягайте на собствените си крака.
  • Отслабването, влизането във форма и отслабването са лесни, когато имате достъп до красотата на заобикалящата ви среда! Пешеходният туризъм е един от най-добрите начини за поддържане на добра физическа форма, тъй като ви позволява да се наслаждавате на природата, като същевременно сте активни. Освен това пешеходният туризъм не изисква специална екипировка или облекло, което също е полезно за вашия портфейл.
   Пешеходният туризъм е идеален за сваляне на килограми и за влизане във форма
  • За планински пейзажи, планините са красиво място, което позволява както красота, така и приключения на всяка крачка: в тези райони има реки, водопади, скали и много други неща, които ги правят идеални места за пешеходен туризъм. Никога няма да се отегчите от пешеходния туризъм, тъй като на пътеката винаги има нови неща зад всеки ъгъл, което я прави още по-добра от други видове дейности като плуване или баскетбол.
  • За да опознаете природата, пешеходният туризъм също така ви помага да откриете околната среда и нейната красота, като ви позволява да виждате нови неща от различни ъгли всеки ден. Пешеходният туризъм ви позволява да се доближите до биоразнообразието, без да се налага да се отдалечавате твърде много от дома. Преходите по едни от най-красивите места в света правят пътуването ви невероятно.
   Изключително преживяване Ако търсите начин да прекарате времето си с приятели, изследването на природата е чудесен вариант.
   Походите са не само полезни за упражнения, но и възможност да изживеете нови преживявания и да се запознаете с нови хора.

Как да се организирате за походи?

Когато се подготвяте за поход, понякога може да е трудно да разберете каква екипировка ще ви е необходима.В допълнение към туристическите обувки, туристическата раница и другото необходимо оборудване, има няколко елемента, които много туристи забравят да опаковат.
Туристическите аксесоари включват предмети като слънчеви очила и карта, които могат да допринесат за по-приятното ви пътуване. Походите са наистина приятно преживяване. Разбира се,
походите са преживяване, което повечето американци са намразили, но все още има голям брой хора, които смятат, че походите са добра идея, защото им връщат спомени от детството и им позволяват да отпочинат с приятели или дори със семейството.

why-do-you-hike

Откриване на правилната екипировка

Походите в
планината могат да бъдат много забавни, но също така и много трудни. Трябва да сте подготвени за всякакви метеорологични условия и да знаете как да се предпазите от слънчево изгаряне. Най-добрият начин да започнете своя поход е да имате правилното оборудване. Ето какво ви е необходимо:

 • Тактическа чанта с една каишка; Първо, необходима ви е тактическа чанта с една каишка за рамо. Това ще ви позволи да несете всичко необходимо за похода, без да се притеснявате да влачите раницата или да я слагате на гърба си. Важно е също така чантата да е водоустойчива, така че при дъжд екипировката ви да не се повреди.
 • Винтидж военна чанта, тя ще ви позволи да носите всичко необходимо за похода наведнъж.
  Освен това трябва да бъде водоустойчива, така че ако по време на похода вали дъжд или сняг, екипировката ви да не се намокри.
 • Шапка за храсти с протектор за врата с предпазител за врата – това ще помогне да се намали изпотяването и да се предотврати прекомерното нагряване на лицето по време на дълги преходи.
  Тази шапка е необходима при походи, тъй като предпазва главата ви от слънчевите лъчи и отломки, като същевременно държи настрана насекомите, например комарите. Той също така предотвратява капенето на пот в очите по време на поход, което може да доведе до дългосрочна загуба на зрението, ако не се лекува.
 • Военните обувки за трекинг са едновременно леки и издръжливи, така че могат да издържат на повечето терени, които ще срещнете по време на поход. Военните обувки са предназначени за туристически походи и затова осигуряват стабилност при ходене по неравни терени като кал или камъни, което често се случва при походи поради дъжд или снеговалеж през есенно-пролетните сезони, като в този случай те са и водоустойчиви!
 • Военният колан със стоманен капак ще ви позволи да държите всичките си най-важни неща под ръка по време на поход, което
  значително улеснява бързото намиране на това, което търсите в джобовете или чантите с цип!
 • Мъжката военна тениска е идеална за поддържане на прохлада, когато навън е горещо, тя е достатъчно лека и дишаща, за да се справи с температурите без да загрява твърде бързо!

Къде да намерите
туристическия
си
комплект

Ако планирате походи в планини, гори или дейности на открито, като например катерене, може да ви е необходим туристически комплект. Туристическите комплекти се предлагат в различни форми и размери. Обикновено те се състоят от няколко елемента, като например авариен подслон, спални чували, палатка, ботуши и дрехи. Ако искате да си купите най-добрата туристическа екипировка и да се впуснете в приключение в гората, разгледайте любимия ми магазин. Не търсете повече,
само за няколко минути ще
ви дадем
бонус на модерния магазин, специализиран в продажбата на туристическа екипировка.

Военни излишъци: най-добрият магазин за туристически комплекти

Искате ли туристически комплекти? Искате ли да купите нещо, което е с добро качество, но не е твърде скъпо? Тогава имам добри новини. Можете да закупите военни излишъци и ние сме тук, за да ви помогнем. Независимо дали става въпрос за пътуване, поход или прост ден на плажа, закупуването на туристическа екипировка и оборудване винаги е един от най-важните ми приоритети. В края на
краищата, кой би искал да отиде на поход с не толкова перфектна екипировка

 • Пазаруване онлайн: представете си, че купувате туристически комплект онлайн и го получавате по пощата след няколко дни. Това, което виждате тук, е висококачествената верига за доставки на военни излишъци, която ни позволява да предложим на вашите клиенти най-добрите туристически комплекти на пазара на много надеждна цена. Ако искате да научите повече за този достъпен избор на туристическа екипировка, препоръчвам ви да посетите уебсайта им и да поръчате един от техните качествени туристически комплекти сега.
 • Онлайн пазаруването е новата мания, която купувачите по целия свят изпитват. Предимствата на онлайн пазаруването са безкрайни – от безплатна доставка до няколко кликвания във Франция. Но най-хубавото нещо при онлайн пазаруването е, че то ви дава възможност да купувате туристическа екипировка онлайн и за много по-малко.
 • Най-добрият номер 1 във вятъра за туристически комплекти, Ще ви харесат многото им възможности, страхотните цени и бързата доставка. Те предлагат безплатна доставка до Франция и Канада, когато купувате 10 или повече артикула в една поръчка!
 • Като компания, Military Surplus разбира важността на доставката на вашия пакетв разумен срок. За тази цел те използват само качествена маркова опаковка и ефективни методи за доставка. Гарантираме бърза доставка за всички поръчки

.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *