Защо носите военна значка?

Всички знаем, че военните етикети, които все още се наричат Dog Tags, са били предназначени специално за войниците, но предвид развитието на модната индустрия, войнишкият плакет се превърна в аксесоар, който не всеки може да получи.Тази статия ще промени мнението ви за войнишката плоча. 

1) Военната значка предизвиква спомени

разпознава човек заради разложен труп на ордена, е през втората половина наче американски цивилни предлагат идеята за поставяне на военна значка на войника занеговаидентификация.Американските войници започват да носят военни кучешки марки след Гражданската война, между 1861 и 1865 г. 

 

Въпреки че американците вече са започнали да носят военни значки, германците според тях все още търсят начин за идентифициране на войниците. Идеята е предложена на военното министерство от берлински занаятчия.  Оттук военният етикет за куче се нарича „кучешки етикет“ по целия свят.Днес военният кучешки знак се е превърнал в военни символи , които всеки може да носи.Несравнимата стойност, която предлага този военен знак, може да се обобщи в няколко качества:качествена и издръжлива конструкция, естетика, неподвластна на времето. 

 

Military-plates

Независимо дали сте бивш войник, фен на военните излишъци или някой, който иска да направи подарък на любим човек, притежаването на военна кучешка табелка ще ви напомня за събитията в живота ви, а човекът, на когото подарявате военна кучешка табелка, ще си спомня за вас всеки път, когато се погледне в огледалото и си припомни спомените, които сте споделили заедно.&nbsp
;

 

Защо да носим военна значка?

 

Когато става въпрос за военни излишъци, военният етикет винаги е налице. Това стана толкова горещо, колкото и мъжки боен пръстен. Iне е просто колие, а качествено колие с история зад гърба си. Подобно на всички артикули, вдъхновени от военната тематика, военните значки стават популярни, след като американските войници се завръщат от Втората световна война, придружени от военни значки, окачени на врата им. Оттогава насам на пазара на военни излишъци се появиха различни модели военни кучешки маркировки. Не забравяме и качествения дизайн, който придава невероятен и атрактивен вид на ежедневните ви дрехи.След това на големия екран се появяват военни значки: 

 Звездите се сдобиват с военни значки. 

По-късно Уил Смит, Крис Хемсуърт, Кристен Стюарт, Робърт Патинсън, XXXTentacion бяха заснети от камера да носят военна значка и тогава продажбата на кучешки значки рязко нарасна. 

Лицата се чудят по какво се различават те от известните кучешки тагове на Майкъл Кудлиц, който играеше Ейбрахам Форд, носещ военен кучешки таг в популярния сериал „Живите мъртви“ от 2010 г., или дори от военния кучешки таг на Кара Трейс в „Бойна звезда Галактика“. 

Защо да носите кучешки етикет?

3)
Военната
значка
предизвиква чувство за принадлежност

Човек знае, че принадлежи към една и съща група, когато носи един и същ аксесоар, какъвто е случаят с военната значка. Споделянето на един и същи аксесоар с хора, които приемат същата култура като вас, същия начин на живот като вас или същото мислене като вас, ще бъде чудесно. Представете си, че носите една и съща военна значка с връстниците си, ще получите звезда за влизане в гимназията.

В днешно време младите хора често носят много ярки колиета, оформени така, че да представят тяхната страст или ангажираност, да подкрепят социални каузи и групова лоялност. Една обикновена военна значка може да разкрие самоличността на всеки и интереса му към културата, която приема. 

Ако сред приятелите си направите и колекция от военни значки и на всяко излизане – военна значка, ще видите, че е хубаво да имате стил като група.

Защо да носите военни знаци?

 

4) Военната значка върти очи

Ако носите обикновена огърлица, тя ще бъде твърде обикновена, но ако носите военна значка, тя ще бъде твърде привлекателна. Носенето на нещо необичайно ще бъде преценено, ще привлечете погледите на съучениците или колегите си и те ще ви задават много въпроси, не се изненадвайте, носите марков продукт. Тогава ще чуете въпроси и комплименти като:„Страхотна огърлица“, „Откъде имаш военната си значка? “ Бих искала да го подаря на съпруга си.“ Понякога ще намерите приятели само по това, което носите на врата си. Военната значка може да ви даде повече стойност, отколкото си мислите, когато отидете да плувате или отидете на плажа, очевидно е, че ще бъдете по бикини или бански костюм, носенето на военна значка ще добави към вашия стил и със сигурност ще бъдете забелязани. 

Защо да носим военна значка?

5) Военната значка има класа!

Не ви ли харесва да сте по-скоро интелигентни?  Ще работите в интелигентен стил?
 Посещавате събитие, за което ви е необходимо стилно облекло? Прибавете военна значка към облеклото си и вижте какво е липсвало в досегашните ви ансамбли. Прибавете военна значка към облеклото си и ще видите какво е липсвало на облеклото ви преди. Но дори и да планирате да носите полускъпо или по-скоро небрежно облекло, все пак ще изглеждате елегантно и шик с военна значка. Представете си избледнели дънки с бяла тениска и военна значка, .span> Owwwhhhhh!!!!!
 С този стил ще спечелите много хора. 
Ако се притеснявате, че военната значка няма да пасне 
.не с вашето яке или тениска, не се притеснявайте, военната значка е проходима, но това не означава, че не трябва да изберете тази, която ви подхожда най-добре, имаме широка гама от военни значки. Попаднали сте на точното място, разполагаме с широка гама от военни значкиКаня ви да изберете това, което ви харесва най-много. 

Нашите военни значки: 

 • Военна значка с камуфлажна шарка (неръждаема стомана) 
¿Por qué llevar una placa militar?

Съвременният и реалистичен стил на тази военна значка излъчва класа и елегантност. Изработен от неръждаема стомана, той не изисква специална поддръжка. Верижката се предлага в две дължини, изборът е ваш. 

 • Военна табела Call of Duty (неръждаема стомана) 
Защо да носим военни знаци?

Това е много лека чанта с верижка от естествена кожа, тя е идеалният подарък за вашите близки, те ще оценят необичайния модел и стил.
 Бижутата от неръждаема стомана са много издръжливи и не ръждясват. 

 • Военна плоча X-Men (неръждаема стомана) 
Защо да носим военна значка?

И двата интерфейса показват, че обичате филма за X-Men, като отпред ще откриете Wolverine, а отзад – Logan. Изглежда много стилно и елегантно. 

 • Двойни военни значки (сребърни)&nbsp
  ;
Защо да носите военна значка?

Този дизайн на военна значка може да се персонализира или да се брандира с име, ако искате да утвърдите своята идентичност, можете да я персонализирате, а ако не, тя все още е много стилна, тъй като е неутрална.
 

 • Военна значка в единичен или двоен модел (сребърна) 
Защо да носим военни знаци?

Можете да го персонализирате или не, но можете и да го разделите на две, за да подарите другата половина на някой, когото обичате. Той ще блести на врата ви и в чантата на партньора ви, за да знаете, че сте неразделни.

 • Единствена военна плоча  (неръждаема стомана
  )
Защо да носим военна значка?

 

Ако искате да сте елегантни и дискретни едновременно, тази военна значка е много семпла и имитира военните значки на старите войници.
 

 • Военна плоча със стъргалки (сребърна
  )
Защо да носим военна значка?

Тази военна значка е гравирана с послание за късмет, за да ни напомня всеки ден, че сме благословени същества. Има 10 числа от 1 до 10, всяко с послание. Подарете го на близките си и те ще го ценят толкова много, че никога няма да се разделят с него. 

 • Черна военна сплав (неръждаема стомана
  )
Защо да носим военна значка?

С малки мъниста около врата и две персонализирани, свалящи се черни значки можете да направите чудесен подарък.&nbsp
;

 • Възвишена военна значка 2 в 1 с възможност за персонализиране (сребърна) 

   Това е празна военна значка, можете да закупите висулката и верижката поотделно или да получите цялото нещо. Можете да напишете името си, възрастта си и всичко друго, което желаете. 

   • Военна табела – гравиран аксесоар (неръждаема стомана) 

   

  Защо да носим военна значка?

  Изглежда много очарователно и възвишено с дизайна, който има. Ще имате на разположение широка гама от цветове. Изработен от висококачествена неръждаема стомана, той е устойчив на ръжда. 

  • Военна табела с рисунка на боеприпаси (неръждаема стомана
   )
Защо да носим военни знаци?

Дизайнът на тази военна значка привлича вниманието на околните, предизвиква възхищение и пряко потвърждава вашето благородство. Особено със златния си цвят, той ще привлича вниманието на улицата.

 • Военна значка с един размер (сребърна
  )
Защо да носим военни знаци?

С подобен перфектен дизайн облеклото ви за деня се откроява сред околните. Можете да го подарите в знак на приятелство на своя кръвен брат, най-добър приятел или на някого, с когото споделяте силна връзка.

 • Военна значка с накити (сребърна) 

Това е нова и наистина усъвършенствана версия на старите военни значки, тя е била усилено проектирана, за да има такъв уникален и красив дизайн. Вие ще имате четири дизайна на една военна значка. Тя върви най-добре с полуоблекчени и ежедневни облекла. 

 

Надяваме се, че тази статия ви е харесала и че ви е накарала наистина да искате да си сложите военна значка още сега. Няма да съжалявате, особено когато видите, че носите нещо ценно и значимо на врата си. Човекът, на когото сте подарили половината от военната си значка, ще си спомни за вас по всяко време, винаги малките неща, които давате, имат най-голям ефект. 

Ако познавате бивш военнослужещ, това е идеалният подарък за него, за да си спомни за борбата, която е преживял до днес, този военен плакет ще му отдаде заслуженото за бойните му моменти на бойното поле. Това директно ще му напомни, че е оставил важна следа в нацията, за да защити любимата си страна, и ще се гордее, че е ветеран, който е бил готов да умре, за да се бори с нашествениците. 


.Ако имате около себе си човек, който е фен на военния излишък, просто военна значка ще го зарадва, винаги е хубаво да усещаш чувството, че правиш някого щастлив с това, което си му дал, отколкото да получаваш нещо. 

 

Защо да носим военна значка?

Surplus Military разполага с още повече модели военни значки и военни бижута, каня ви да следите сайта ни от време на време, за да се възползвате от промоциите, които предлагаме, и да откриете нови модни продукти за 2020 г.. екипи, които ще ви напътстват в избора ви и ще отговарят, ако имате някакви проблеми, въпроси или съмнения;Ние ще бъдем до вас!Sur ще бъде там за вас, дайте му шанс и ще видите, че си заслужава, военните излишъци не са направени специално за войници, но военните излишъци са направени и за вас. 
   

Добра война!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *