Защо младите хора се присъединяват към армията?

Как се определя армията?

Армията е група от хора, съставена от мъже и жени по-малко или повече млади, въоръжени, чиято цел е да завладее или защити една нация от всички външни заплахи и която предава големи човешки ценности.

Използвайте се от
промоционалните ни оферти за военни дрехи и аксесоари (военни балаклави, военни раници, хамаци…
).
Те са
налични в нашия онлайн магазин.

doudoune-militaire

Какви са целите, които карат младите хора да започнат военна кариера

Военната професия отдавна е сигнална.
Смята се, че това е професия на убийците и че работата на военните е да убиват хора. Това твърдение се оказва напълно невярно, защото армията е там, за да пази мира. Да се запишеш в армията е преди всичко да бъдеш патриот да посветиш живота си за сигурността на нацията. Военна професия, която възпитава в чувство за заслуга, алтруизъм и братство. Млади мъже и жени с чувство за чест, йерархия и дисциплина. Професия, в която тези войници имат възможност да„еволюират“

За повече военно съдържание, облекла и военни аксесоари, заповядайте във military-shop.

Ролята на военния

Работата на военния не се изчерпва само с воденето на бойни действия или пребиваването на полето.
Понякога военните изпълняват и различни задачи, които са в рамките на техните правомощия. Но най-общо казано, военните :

 • Охраняват мира. в страната и да я защитава от външна
  агресия
 • Осигуряване на законност и ред и гарантиранена сигурността на цивилното население./strong>

 • .
 • За поддържане или
 • за осигуряване на правилното функциониране на армейското оборудване.
  /span>

 • За осигуряване на функционирането на оборудването като радиотелеграфни
  оператори

  Защо да изберем военна кариера

  Млад висшист
  или студент, който търси професия или работа, може да се развие в редиците на армията. Армията е една от професиите, които набират най-много млади хора във Франция, около 4000 всяка година и във всеки армейски корпус, в допълнение към всички предимства на професията.

  Училище за обучение

  Армията обучава своите млади военнослужещи със строгост и съвършенство, независимо дали сте завършили или не. Въпреки това може да се наложи да имате диплома за висше образование, за да се явите на военни изпити за определени позиции в армията, които искате да получите. Предоставеното военно образование е вход към стотици професии. След като поемат ангажимент към армията, младите войници се потапят изцяло, за да научат повече за военната професия. След това се провежда първоначално обучение в зависимост от категорията им:

   • Десет седмици обучение в център за първоначално обучение или CFIM, ако желаете да станете сержант във въоръжените сили. Ще се присъедините към армията като първоначален доброволен новобранец EVI или EVAT
   • Осем месеца обучение в рамките на Национално училище за сержанти в Сен-Майсен ENSOA или 12 месеца във Военното училище на високопланинските въоръжени сили EMHM в Шамони, ако искате да станете инструктор по обучение и да командвате групи войници
   • . От четири месеца до три години обучение във военната академия на армиите на Сен-Сир Коеткидан, ако желаете да упражнявате функциите на офицер, подлежащи на избрания военен курс.

  Напомняне:

  VDAT :За да подпише едногодишен договор за военна търговия, сержантът-доброволец в армията или VDAT трябва да е навършил 18 години, като този договор може да бъде подновен 4 пъти.

  ЕВАТ:Служител на армията или на ЕВАТ трябва да е навършил 17,5 години, за да получи обучение и договор за военна търговия, който варира от 2 до 10 години и може да бъде подновен до 27 години. След завършване на военна служба с продължителност от 3 до 9 години, войникът може да получи достъп до обучение за сержантски и дори офицерски чин, ако притежава еквивалентна бакалавърска степен.

  why-do-young-people-join-the-army?

  Тези работи, които можете да вършите там

   • Армия :.Офицер за подготовка на полети, офицер за кетъринг, артилерист, асистент на спортен инструктор, носач на първа помощ, боец от специалните сили на армията, армейски инженер-боец, разузнавач, член на армейски екип за гражданска сигурност, географ, склададжия по поддръжката, склададжия по боеприпасите, механик на превозни средства, армейски военен инструменталист, музикант, професионален музикант, оператор по снабдяването, старши спортист на Sapeur-Pompier de Paris, техник на дронове, електротехник и воден техник и много други.
   • Въздушни сили:Армейски авиоинженер, граждански инженер, офицер по системите за въоръжение, навигатор, офицер по парашутно-десантна стрелба, офицер по разузнаване, офицер по разузнаване в космическата област, пилот на изтребител, пилот на безпилотен самолет, техник по логистика, техник по авиотехническо обслужване на армията, техник по техническо обслужване на оръжията, техник по авиотехническо обслужване и др.
   • ВМС:Дофицер по защита на кораба, Водолаз, Обезвреждане на бомби, , Детектор за борба с подводници, Моряк за военноморски операции, Техници за поддръжка и контрол на ядрени материали, Техник.
    не на информационни системи, мрежи и телекомуникации, лодкар, кормчия,
    стрелец
   • Армия на националната жандармерия:. Сержант в съдебната полиция, войници от републиканската гвардия, жандармерист във въздушния транспорт, жандармерист в морското подразделение, жандармерист в бригада, жандармерист във взвод за национално наблюдение и намеса, специалист по сигурността, изпълнителен директор по оперативната сигурност, пътна охрана, съдебна полиция и още много други, които да
    откриете
   • .

   Предимствата на присъединяването към армията

   • .
    Обучението е безплатно за някои армейски
    учебни заведения
   • Получавате заплата .понякога веднага след като постъпите на обучение
   • Професия, която насърчава срещите и работата в екип

   • Професия, която
    насърчава срещите и работата в екип

   • Професия, която насърчава срещите и работата в екип.
   • Настаняване, храна и служебен
    автомобил
   • .span>Мисиите в чужбина дават възможност да откриете света  и други култури
   • .и други
    култури
   • Не се изисква ниво на образование за полагане на приемни изпити
   • ./span>
   • Даже без образование или опит е възможно да бъдете напълно обучени от армията в различни професии
   • ./span>Получаване на договори на повече или по-малко дългосрочна основа
   • Компенсация на лихвите
   • Span>.
    Бонус за прогресия
   • .
    span>Възможности за
    кариерно
    развитие
   • Лесно намиране на работа в цивилния живот след края на договора

   • .

   Добра заплата

   Военните заплати не са фиксирани и

 • Лесно намиране на работа в цивилния живот след края на договора.
  strong>собственост на всяко лице, тъй като в допълнение към бонусите и надбавките се отчитат …..много критерии като звание, обучение, стаж, повишение, семейно положение, квалификация, придобита в армията, и надбавка за мобилност. Свободните военнослужещи без деца, които да издържат в 1-ва степен, получават заплата малко над СМСК, варираща от:

  • 1.
   362 € за зачислен доброволец в армията с
   предлагано
   безплатно
   настаняване
  • 1.450 евро за млад сержантски подофицер, завършил в
   Сен-Майсен
  • 1.907 евро за младши сержант на
   договор

  Възможно е да
  се съчетаят семейният живот и
  военната кариера

  .В тази професия като войник във военната армия младите хора могат напълно да се проектират в семейния живот, като отчитат спецификата на своя ангажимент. Много войници в армията имат партньор и деца. Армията прави всичко възможно, за да осигури запазването на семейството. Що се отнася до прехвърлянията, те се извършват средно на всеки 3 до 7 години. Армията ще присъства на формалностите по прехвърлянето и ще ви придружава по време на прехвърлянето.

  why-young-people-get-involved-in-the-army

  Завръщането към цивилния живот

  Подписването и постъпването в армията е човешко и формиращо преживяване за младите хора. Армията може да бъде истински трамплин за много млади хора. Всъщност тези млади хора могат да бъдат обучавани в различни професии и ползите от това са многобройни. Дори след като излезе от армията, военнослужещият ще може да си намери работа в цивилния живот без проблеми. Всички военнослужещи един ден ще се сблъскат с тази промяна в живота си, независимо дали става въпрос за приключване на договор или за избор да се реализира личен проект. Благодарение на военното обучение по различни професии за младите военнослужещи няма да бъде никак трудно да се върнат към активния граждански живот. В допълнение, правата, залегнали в общия устав на армията, са там, за да ви подкрепят възможно най-добре в професионалната ви реконверсия.За повече военно съдържание или ако търсите военно облекло или военни аксесоари, елате и посетете Surplus-Military.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *