Какъв тип гривна да избера?

Въпреки предразсъдъците, все повече мъже редовно носят мъжки бижута. Това се дължи на появата на селекции, подходящи за индивидуалните предпочитания. Сега няколко марки и бутици предлагат мъжки бижута , които можете да носите ежедневно. От всички предлагани мъжки бижута най-популярни са гривните, часовниците и верижките. Гривните стават все по-популярни сред мъжете. Това бижу се предлага в редица модели, които отговарят на всички бюджети и вкусове, включително рушвет, кожена гривна, гривна с паракорд, стоманена гривна, перлена гривна и въжена гривна (въжена гривна за оцеляване). Тя е идеална за добавяне на малко оригиналност към външния ви вид или за подарък за рожден ден. Затова прочетете тази статия, която ще ви помогне да изберете правилния модел мъжка гривна. 

Bracelet militaire

Какъв вид мъжка гривна да изберете за подарък или за себе си?“

Искате да си купите гривна, но не сте сигурни във вида на купената мъжка гривна ? Изберете според нуждите си или само според вкуса си, или във връзка с морфологията си. Ето някои от най-популярните видове мъжки гривни.

Мъжка гривна с мъниста

Тази категория гривни е много модерна поради естетическия си вид и посланието, което носи. Тъй като мънистата в тази гривна са камъни, всеки от които има интересни добродетели. 

Изберете оникса , ако искате камък, който осигурява стабилност и укрепване. Можете да го разпознаете по черния му цвят. Изберете окото на тигъра по-скоро, ако имате проблеми със ставите. Освен това той има ползи за нервната ви система. Този камък се различава от другите камъни по златистокафявия си оттенък, който придава блестящи отражения. Разчитайте на Хаулита заради многобройните му ползи&nbspкато укрепване на костите, ноктите и косата, отслабващото му действие, както и действието му срещу тревожност.

Ако сте почитатели на литотерапията, идеално за вас са лава камъните или лазуритът. Вече се предлагат модели с амулети, включващи глава на бухал или глава на лъв. Тези гривни се съчетават добре с вашия часовник. Отбележете, че вашият стил е в топ тенденция, като носите гривна от този вид.

Паракордна гривна

Този вид аксесоар е идеален за туристите и изследователите. Тъй като е гривна за оцеляване, тя може едновременно да подобри външния ви вид и в същото време да бъде комплект за оцеляване. Нещо повече, тази гривна е способна да се разгърне на 8 м дължина и да издържи 250 кг. Интересно, нали? Нещо
повече, можете да я носите всеки ден, тъй като е удобна за носене. 

Вдъхновена от морския флот гривна

През тези дни на мода е наутичният стил. В резултат на това мъжките гривни се проектират въз основа на този стил. Тези гривни се разпознават по закопчалките с форма на котва или кука и по материала, който напомня на морско въже. Изберете тази категория мъжки гривни за перфектно съчетание с небрежен стил.

Стийлова гривна

Тази категория аксесоари е подходяща, ако търсите по-класически вид и същевременно сигурна и твърда стойност. При избора си обаче трябва да я подберете внимателно, като дадете приоритет на трезвия, мъжествен вид. Без да забравяте да избягвате покупката на прекалено екстравагантен дизайн. 

;

Кожена гривна

Това също е класическа категория гривни. Можете да намерите различни модели, като например такива от гладка кожа или такива от плетена кожа, или дори модели, при които тя е комбинирана със стомана например. Всичко, което трябва да направите, е да изберете категорията, която отговаря на вашия стил. Когато я носите, ще изглеждате елегантно и изискано. Нещо
повече, предимството на кожата е, че е непреходна и издръжлива.

Какъв тип мъжка гривна да избера?

Jonc

Jonc е категория на бралети с твърда отворена или не, която се предлага в различни ширини и форми. Като цяло той е твърд и здрав, но съществува и кухият рушвет. Този елемент може да се носи с други гривни или самостоятелно. Предпочетете го, ако предпочитате елегантни бижута

Какъв размер гривна за мъж ?

Искате ли да подарите гривна като подарък ? Ако е така, от съществено значение е да коригирате дължината на избраната от вас гривна според морфологията на мъжа, на когото искате да я подарите. В този случай трябва да знаете, че стандартният размер на мъжките гривни е с дължина между 19 и 21 см. Въпреки това, можете да намерите гривна с дължина 18 см за най-малките размери и гривна с дължина 22 см за най-големите.

Как да изберем правилната гривна ?

Задължителна стъпка преди всяка онлайн покупка на това бижу е да измерите китката си. За да направите това, просто увийте ролетка около китката си, преди да отбележите обиколката на китката си. По този начин гривната няма да бъде прекалено широка или прекалено тясна. Имайте предвид, че този артикул трябва да бъде изработен така, че да съответства на формата на тялото ви, така че да ви показва по най-добрия начин. Затова я изберете според обиколката на китката си.

Какъв цвят гривна мъж ?

Всеки нюанс на този артикул може да пасне на вкуса на всеки мъж.
 

 • Изберете цветове, които напомнят за шикозна и елегантна стомана за мъже с дискретен стил. наистина, тези, които са сравнително тъмни, се съчетават добре с дрехи и костюми в тъмни тонове.
 • Ако става въпрос за мъжествени мъже, изберете черна кожа. Всъщност
  тази им позволява да извадят на показ своята рокендрол страна. 
 • Ако той е по-скоро голям мечтател, спокоен и близък до природата, предложете му модел от ефирна кожа.

Какви са различните материали за мъжки гривни?

Мъжките гривни в момента са много на мода и се радват на голям успех. Тяхната популярност мотивира производителите да разнообразяват моделите, поради което при изработката на гривни, предназначени за мъжкия пол, се използват различни материали. 

Кожа 

Съществуват много модели мъжки гривни, изработени от кожа. Факт, който е напълно оправдан, тъй като те се харесват изключително много на целевата група благодарение на своя външен вид, усещане и добавената стойност, която кожата внася в стила. Някои от тях са по-популярни от други. 

Ако търсите артикул, който допълва трезвия, елегантен стил, тогава ще намерите това, което търсите, сред бразетите от конци. Те се състоят от няколко кожени пръчки, съединени в края, при закопчалката. Тази категория е истински хит сред мъжете заради своята мъжественост и дискретност. Перфектни са, когато искате да изглеждате просто, но стилно.

Сребро

Какво по-добро от благороден метал за подобряване на външния вид на мъжа? Неговият блясък привлича погледите и казва на обществото, че сте уважаван, уверен човек. Избягвайте обаче сребърни гривни, които са твърде обемисти, ако не искате да ви вземат за претенциозен, арогантен мъж. Защото мнозина изграждат първото си впечатление върху външния вид, например аксесоарите. 

Незащитена стомана

Незащитените стомани са известни със своя блясък, издръжливост и здравина. И въпреки че притежават всички качества на благородните метали, брадвичките от неръждаема стомана са значително по-евтини от тези, изработени от масивно сребро. Ако искате да се изявите, но разполагате с ограничен бюджет, това е най-добрият вариант, който ви се открива.

Кой вид мъжка гривна да изберете?

Кордата

Перфектни за небрежна визия, гривните от корда са колкото модерни, толкова и удобни за носене. Особено популярни са тези с медальони. Нещо повече, тъй като са изработени от текстилни влакна, те са на достъпна цена. Нещо повече, можете да си ги направите сами. Веднъж щом я сложите на китката си, ще се убедите, че тези гривни подхождат на всеки стил.

Камъни

От няколко години насам, гривните от минерали са много модерни. Можете да ги видите на китките на голяма част от мъжете. Смятате ли, че те са оригинални? Наистина са. Защото тези гривни ви карат да се откроявате и да утвърждавате своя стил. Да
не говорим, че носенето им ви позволява да се възползвате от достойнствата на тези минерали.

Кои гривни за мъже трябва да избягвате да носите?

Както има гривни за мъже, които са високо ценени, така има и други, които са силно порицавани и влошават външния ви вид. Поставянето им би било като подкопаване на света на модата.

 •  електронни гривни : тези аксесоари се свързват със затвора за много хора. Всъщност електронните гривни се използват главно от правосъдната система за наблюдение на бивши затворници на изпитателен срок. Ако носите такава на китката си, не се учудвайте, ако отделни хора ви гледат лошо или бягат от вас.
 • Гурманските бракети с гравирано върху тях вашето първо име: въпреки че все още са популярни в други страни, в Европа нещата стоят по друг начин. Много хора се чудят какъв е смисълът да ги носят, когато очевидно, курбелите или не, приятелите и семейството ви знаят първото ви име. Нещо
  повече, те са неудобни за носене, да не говорим, че са непривлекателни
  .
 •  гривни за музикални фестивали или концерти : искате да съобщите на всички за страстта си към музиката? Това е много възхитително от ваша страна. Но с риск да ви обидят, много хора вероятно ще ви се присмеят.

Какво бижу да подарите на мъж?

Мисляте да подарите бижу на мъж, на когото държите? Това е отличен избор, защото мъжките бижута са много модерни, лесно се намират и лесно се купуват. А сред различните видове бижута, които се предлагат, нека ви преведем през най-добрите избори в момента: 

Бралетката

Това е типичният мъжки аксесоар. Знак за мъжественост, тя позволява личността на притежателя си да бъде представена в един предмет. Гривната е идеалното бижу за идентифициране в масата, особено за братята на път или дори за страстните любовници. Естетиката е очевиден критерий, когато става въпрос за избор на гривна. Вземете решение за цветовете, размера, материала и дизайна, като вземете предвид стила на получателя на вашия подарък. Въпреки това не може да се отрече, че в момента минералните и кожените гривни са големи любимци на високите мъже. Може би това ще важи и за него? 

Какъв тип гривна за мъже да избера?

Пръстенът

Пръстените са емблематични бижута в нашето общество. Те олицетворяват ангажираността, съюза и семейството. Но това не е всичко! Днес те се смятат за истински модерни аксесоари както за мъжете, така и за жените. Ако искате да предадете послание чрез подаръка си, тогава подаряването на пръстен е повече от изрично. Но ако търсите повече оригиналност, може би ще предпочетете синджирчета? Те са идеални за показване на красиви, мъжествени ръце. 

Огърлици

За да направите силно впечатление, огърлиците и особено верижките са идеалните бижута. В зависимост от външния си вид вашият подарък ще подчертае или врата; или торса на притежателя. Ако мъжът, на когото искате да подарите подаръка, има стил на лошо момче, тогава големите верижки ще допълнят идеално външния му вид. Колието ще му позволи да маркира територията си и да направи изявление. Ако той е по-скоро привърженик на елегантността, тогава дискретното колие, изработено от благороден метал, е идеално. Това е едно изкусително бижу , което показва кой е той, без да го крещи от покривите.

Къде да намерим идеалната гривна за мъже?

Знаете ли? Военната визия е стил, създаден специално за мъжете. Той олицетворява сила, мъжественост и сигурност. Ако отчаяно искате да постигнете успех с покупката на гривна, знайте, че това е стилът, който успява всеки път!

Справедливо! В Surplus-militaire имаме точно това, от което се нуждаете! Сред най-популярните ни продукти имаме цяла гама от военни гривни , които да задоволят всички вкусове. По отношение на
размера, дизайна и нюанса ще бъдете разглезени от избор.

Още повече, нашите военни гривни са с&nbspкачество и се продават на достъпна цена. Когато се обърнете към нас, можете да сте сигурни, че ще останете в рамките на бюджета си. Затова не се колебайте повече и елате да разгледате нашия магазин.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *