Как да постъпя в морската пехота?

Включването в морската пехота не изисква предварително обучение. Диплома като CAP, BEP или дори BAC е препоръчителна, но не е задължителна. Първоначалното обучение за войник трае около 4 месеца. След това следва специализирано обучение в полк в зависимост от специалността, избрана от кандидата. За да постъпите в армията, първо трябва да отидете в най-близкия център за набиране на персонал (CIRFA), за да си уговорите среща със съветник по набирането на персонал. Изборът на назначение и специалност ще бъде направен само след оценяване въз основа на вашите постижения и способности и след консултация с вашия съветник по набирането на персонал. Следователно колкото по-добри са резултатите ви, толкова по-големи са възможностите ви. Ето защо трябва да направите всичко възможно

Елате и се възползвайте от нашите промоционални оферти за различни военни продукти (камуфлажни шорти, военни бижута, комплект за оцеляване,…) които могат да ви бъдат полезни в нашия онлайн магазин за военни излишъци!

Sac-marin

Приготовления за присъединяване към морската пехота.

За да се запишете в морската пехота,бъдете готови да служите и да се биетеако се наложи, няма да е лесно. Ще трябва да вършите тежка физическа работа, като например да пренасяте чанти и тежко оборудване по пресечен терен. Възможно е да се наложи да извършвате опасна работа на височина или в затворени пространства, например в подводници или кораби. Възможно е да се наложи да направите жертви, които биха могли да засегнат семейния ви живот, когато служите извън родната си страна (например, когато сте разположени в чужбина). Ще трябва да помагате на други хора, които нямат толкова добър късмет, като им подадете ръка, когато са в беда; това може да включва отказ от собственото ви имущество, за да може някой друг не само да оцелее, но и да процъфти отново! И накрая, не забравяйте, че лидерството е от решаващо значение, когато тръгвате по този нов професионален път, защото без лидерски умения как можем да очакваме другите около нас да следват това, което казваме?

Намерете още военни аксесоари на нашия уебсайт! 

Стъпки, които трябва да следвате, за да бъдете наети.

 • Отидете в офиса на специалист по набиране на персонал.

Първата стъпка към записване в Морската пехота е да отидете в офиса на вербовчика. Трябва да сте на 18 години,гражданинна Франция, ако кандидатствате във Франция, и да преминете успешно физическия изпит и теста ASVAB (Armed Services Vocational Aptitude Battery). Освен това трябва да имате диплома за средно образование или а GED сертификат преди да кандидатствате за присъединяване към който и да е клон на службата, с изключение на морските пехотинци, които не изискват диплома за средно образование като част от процеса на постъпване на служба.

  • Прегледайте квалификациите си.

Прегледайте квалификациите си. Отговарятна изискванията за физическа подготовкада се регистрирате катоfantassinили полеви артилерист от Корпуса на морската пехота, според Командването за военна обработка на документи на САЩ (USMEPCOM).

  • Преминаване на писмен тест.

  Този писмен тест показва, че знаетевоенните уменияосновни и могат да следват инструкции, докато изпълняват задълженията си в базата за набиране на новобранци на морската пехота в Сан Диего, Калифорния, остров Парис, Южна Каролина, базата на морската пехота Twenty-Nine Palms близо до Палм Спрингс, Лайънс, Калифорния, или базата на морската пехота на Хаваите в залива Канеохе на остров Оаху на Хавайските острови. Притежаването на ферибот също е важно.

  • Преминаване на теста за професионална квалификация на въоръжените сили (ASVAB).

АСВАБ е тест, който измерва знанията ви по математика, природни науки и четене. Той също така проверява вашитеумения за решаване на проблеми. ASVAB е компютърно базиран тест. Ще се явите на теста ASVAB на едно от следните места: Тестови център на батерията за професионална квалификация на въоръжените сили (ASVAB); Тестова площадка на командването на военноморските сили или Тестова площадка на командването за набиране на персонал на морската пехота.

how-to-integrate-the-infantry-navy

 • Преминете медицински преглед.

Физическият преглед е изискване на Корпуса на морската пехота и се състои от медицинска анамнеза, физически преглед и изследване на урината. Целта на този тест е да се увери, че сте достатъчнофизическипригоденза служба в Корпуса на морската пехота.

Преди да бъдете приети за обучение в пехотата, ще трябва да преминете медицински преглед.

 • Подгответе се за основно обучение и бой.

Основното обучение ще бъде физически и психически натоварващо. Подгответе се да прекарате много време далеч от дома. Бъдете готови да намерите приятели, но и да ги загубите. Бъдете готови да се отдалечите от семейството и приятелите сиБъдете готови да направите много жертви. Бъдете готови да служите и да се биете, ако е необходимо, но няма да е лесно.

В заключение, за да се присъедините към морската пехота, са необходими воля, смелост и дисциплина. Всъщност работата на морския пехотинец може да бъде много добре платена. Но както при всяка работа, трябва да дадете всичко от себе си. Присъединявайки се към армията, пехотинецът също така се задължава да спазва мисията си и даслужи на страната сипонякога дори с риск за живота си. Затова смелостта е от съществено значение, както и чувството за чест и спокойствие. Вкусът към работата в екип и физическото натоварване също са задължителни качества, за да станеш войник, тъй като именно това дава ритъм на ежедневието ти.

Войник.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *