Какъв е редът на званията в армията?

Както се казва, присъединяването към армията е избор на начин на живот, защото упражнявайки тази професия на национално ниво, ще промените изцяло поведението си, навиците си, начина си на обличане и може би дори, с течение на времето в армията, личността си.

Във Франция La grade, е термин, неразделно свързан с армията. Ако в общи линии това е мерна единица, то тук тя показва статута на армията според нейната йерархия. Името на даден чин може да варира в зависимост от корпуса, към който принадлежи. В армията обаче функциите често са по-важни от званието. С други думи, той закрепва способността да се заемат длъжности от определено ниво, да се поема отговорността, която е свързана с тях, и да се упражнява властта, която е присъща за тях.

Законът, от своя страна, разграничава званието от работата, като званието, за разлика от работата, е собственост на служителя. И мъжете, и жените в редиците уважават дисциплината, екипния дух, но преди всичко йерархията.

Използвайте се
от промоционалните ни оферти за военни дрехи и аксесоари (военна балаклава, сгъваема лопата, мъжки военни шорти….
).
Те са
налични в нашия онлайн магазин.

 

filet-camouflage

Какъв е
редът на чиновете в корпуса на френската армия?

Йерархията на френската армия?

Военната йерархия обикновено се подразделя на 4 основни национални категории: сержанти, подофицери и маршали на Франция и адмирали на Франция.

Гвардейски подофицери във Франция

Това е
група от основни звания в йерархията на военния стил.

  • Военнослужещ или моряк: Това е първият военен чин, първото стъпало в йерархията, по време на основното обучение те се наричат и
   наборници
  • Корпорал или сержант от 2.sup>e клас
  • Линейтен ефрейтор или старшина 1 клас: това е най-високото звание на сержантския състав във френската
   армия

  Сержантски и старшински звания

  Отговарящ за
  обучението и командването на група войници, сержантът може да бъде и боец. Ръководи група, като същевременно ги обучава на детайлите на работата. Той работи в бойна част, служба или staff :

  • Сержант или маршал, или заместник-командир
  • ./strong>

  • Главен сержант или магистър: е един от младшите
   сержанти
  • Адютант или първи старшина : тези функции обикновено действа като заместник-командир на взвод, войска или ескадрила, където подпомага командира, който е офицер, обикновено
   лейтенант
  • Асистент или старши капитан: Може да бъде началник на отдел, заместник на началник на отдел или
   началник на секция
  • Майор: днес това е 1първото звание на старши
   офицер

В жандармерията обаче званието жандарм заема своето място между сержант и първи сержант.

Функции на офицерския ранг във Франция

Офицерът е член на националните въоръжени сили или на униформената държавна служба, който заема позиция с висока йерархична власт, обозначена с отличителни знаци. В случая с въоръжените
сили той е по-нископоставен, но командва и ръководи войниците като част от екип :
/strong>

 • Поручик или мичман 1-ви клас: Командва и контролира, независимо дали е в кавалерията, авиацията, инженерните войски, пехотата или е на служба в пожарната команда  офицерът играе ролята на ръководител и помощник пред своето
  подразделение
 • .
 • Капитан или Лейтенант (ВМС
  )
 • .Командир или лейтенант-командир
 • Подполковник или командир
 • Полковник или капитан:
  Генерал-майор, генерал-майор от авиацията или вицеадмирал
 • .

  Генерал-майорите, генерал-майорите от авиацията и вицеадмиралите могат да получат съответно званието генерал-лейтенант от армията или адмирал.

   

  какво-се-присъжда-на-армейските-градуси?

  Еволюцията на военните кариери?

  Военната йерархия е организирана в 3 части :

  Във всяка категория степените определят заеманата йерархична позиция. Възнаграждението, както и обезщетенията в натура, зависят от тази степен.

  Размер според профила на консултанта

  • Ако се присъедините на патентно ниво.
   /span>
  • От средно училище + 3 ще имате достъп до обучение за майстори

  .

   h3>Военна и мобилност във Франция

   По време на ориентирането трябва да формулирате 3 желания в зависимост от нуждите на институцията. След това, по време на обмен със съветника по набирането на персонал, ще бъдете ориентирани, според резултатите от оценката, към подходяща длъжност.

   По-късно можете да поискате прехвърляне, за да промените географския район, който сте избрали.

   Преминаването в по-висок ранг е възможно само с придобиването на допълнителни знания и умения, но всеки ранг има възрастова граница. Следователно, за да остане на длъжността си, военният трябва да премине в следващия ранг преди достигането на този лимит.

   Като се
   отнася до военните на договор, подновяването на договора им зависи от тяхното изпълнение. Впрочем сержантът има възможност да стане офицер с вътрешен конкурс (тази стъпка трябва да се предприеме преди 30-годишна възраст, след тази възраст конкурсът няма да е от голяма полза). Държавният служител на трудов договор може да стане професионален държавен служител чрез назначаване и заслуги.
   Следователно от този момент нататък
   той или тя вече няма да зависи от подновяването на договора и няма да може да се присъедини към степените на старши офицер.

    

   quel-est-l'ordre-des-grades-de-l'armee

   Къде да се екипирате, за да се присъедините към съвета на френската армия?

   Решили сте
   да се запишете в сухопътните войски. Нямате търпение да се материализирате във френската история и да станете войник на пълен работен ден. Не знаете къде да търсите или дори от кой биотик да си купите екипировка? Отпуснете се, скъпи офицери и бъдещи герои, SURPLUS MILITARY е идеален за вас.

    Това е един от най-добрите от най-добрите онлайн магазини за военни продукти в света. Техните продукти се конкурират с най-добрите на пазара, но на разумна цена, достъпна за всички, които искат да купуват от тях. Тук ще намерите желаното авиационно облекло, униформи, оборудване и аксесоари. Артикулите, предлагани от SURPLUS MILITARY, са 100% сертифицирани, автентични и с много добро качество. В този магазин има всички армейски артикули, които търсите и от които се нуждаете, за да демонстрирате гордо военния си стил.

   С удоволствие ще разгледате дрехите и аксесоарите за цялото семейство: аксесоари за мъже, жени, деца на всякаква възраст и с всеки размер, който пожелаете. Погледнете, повече военни.fr има различни артикули в каталога си, които да ви задоволят: бойна екипировка, комплекти за оцеляване, военни раници, камуфлажни мрежи и много други… Този блог е най-добрият за облекло във военен стил и съветите, които вървят с него, за да изживеете перфектното войнишко приключение в най-добрия му вид. Доставката е безплатна и за цял свят.

   Направете поръчката си с 1 клик и доставката на пратката ви ще бъде в цялата страна, в зависимост от местоположението от понеделник до събота, от 9 до 17 ч.. Освен това разполагат с най-отзивчивия персонал на онлайн пазара, като времето за реакция при обслужване на клиенти е до 24 часа. Присъединете се към СЪРПЪЛНАТА ВОЙСКА. Те ви очакват, така че грабвайте телефона или компютъра си и посетете най-добрия сайт за продажба на мечтаните военни продукти в surplus-military.co.uk.

   .

  Leave a Reply

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *