Пълно ръководство за airsoft маски

Независимо дали играете игра с приятели или участвате в 40-часова операция, трябва нещо, което да предпазва вашите меки, компактни очи.

военна газова маска, най-добрата защита на очите. Освен това как да избирате, защо ви е необходима и други предимства и недостатъци на защитата на очите.

Напред!

<1) Защо ми е необходима защита на очите?

Не можем да повярваме, че все още трябва да отговаряме на този въпрос след всичко, което сме написали за защитата на очите от летящи снаряди, но в името на точността ще го повторим: летящите снаряди могат да причинят сериозни наранявания на лицето и очите.Необратими, инвалидизиращи и променящи живота увреждания на очите.

аксесоари за оцеляване, било то обикновени очила, пълни очила или дори маска за цялото лице.

 

Masque CBRN

 

<2) На какво да обърнем внимание, за да предпазим очилата на Airsoft

Така че пазарът на еърсофт оборудване може да бъде адски претрупан, което означава, че може да е трудно да се разбере за какво трябва да се харчат пари и какво е просто скъпо и ненужно подобрение.

Ще отделим няколко минути, за да ви обясним какво трябва да знаете за закупуването на предпазни средства за очи за еърсофт, за да можете да пазарувате сами, което е още по-важно, ако не сте убедени в един от нашите най-добри избори!

Американското дружество за изпитване и материали (ASTM) е организация, която извършва независима оценка на продуктите, за да гарантира, че те отговарят на всички стандарти за безопасност на пазара.Печатите на ASTM се поставят върху хиляди продукти, включително и върху защитните очила за еърсофт.Маркировката „CE“ е еквивалентната маркировка за пазара на Европейския съюз.
Уверете се, че всяка защита на очите, която купувате, има маркировка ASTM или CE.Ако не отговаря на тези стандарти, най-вероятно няма да защити ефективно лицето ви от BB

4) Удобство и прилягане

Не можете да свалите защитата на очите си на полето, затова е важно да сте сигурни, че можете да я носите в продължение на часове, без да се налага да я сваляте.
Трябва да имате чифт, който да приляга плътно, дори над очилата, ако е необходимо, но и да приляга достатъчно плътно, за да остане на мястото си независимо от всичко и да предпазва от снаряди и отломки.

Искайте силно подплатена защита, анатомично прилягане и положителни отзиви от други потребители.Не забравяйте да проверите и да се уверите, че брадвата ви за лед е дишаща и не се замъглява, когато се потите и тичате.

 

Пълно ръководство за еърсофт маски

 

5) Стилът

Има голямо разнообразие от стилове при защитата на очите.
Най-простият вариант е да носите предпазни очила, но ние не съветваме да ги използвате по редица причини, включително поради това, че не са водоустойчиви и че топките и отломките могат да изтекат по ръбовете.

В другия край на спектъра ще намерите пълна защита на главата, която изглежда като футуристична каска направо от видеоигра.

Между тях има разнообразие от очила, пълни и полумаски и много други.

6) Обективите

Лещите ви са важни, защото не само предпазват очите ви от различни неща, но и ви позволяват да виждате навън.

Може би не се замисляте много, но те са основната част от защитата на очите ви.Изборът на очила често се свежда до стила, цвета и защитния фактор на лещите.

Лещите с различни цветове могат да бъдат идеални за различни ситуации на осветление (затова някои комплекти предлагат няколко различни лещи, които можете да сменяте).Функции като покрития против замъгляване и защита от UV лъчи също могат да направят защитата на очите ви много, много по-удобна за носене.

Най-вече ще знаете за какво говорим, когато ви покажем нашите най-добри избори за защита на очите за еърсофт!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *