Как да изберете хамак?

военни хамаци Означава плат или мрежа, окачена между две неподвижни точки, използвана за спане или почивка.Те могат да бъдат подплатени, за да се контролира нивото на съня, и да имат вътрешни или външни джобове, както и много декоративни модели.

Първият човек, който изобразява хамака, е Лутрел Псалт около 1330 г., в който пише средновековен ръкопис от Англия, доказващ, че хамаците вече са съществували в Европа преди откриването на Америка от Христофор Колумб .Хамакът остава несигурно нововъведение за предколумбова Америка: той е приет за първи път в Амазония, Южна Америка или Карибския басейн.

Идеалната ситуация е да имате няколко хамака: парашутен хамак за пътуване, туризъм, хамак от платно в градината, висяща люлка в хола, детска стая и хамак от мексиканска мрежа, за да виси на топло, голям майстор Хамакът се плете под студения балкон. Те се вписват идеално в .bags-military-men През зимата можете да подремнете пред камината.

За външна употреба (градина, басейн, храсти)

Интериор (тераса, спалня, дневна)

Туринг, туризъм?

Хамъкът от парашутно платно е идеален за пътуване, туризъм и къмпинг… Той е лек и компактен, дишащ и много издръжлив.Затова го правим толкова голям.

2) Изберете идеалния размер на хамака

Общо правило: „Колкото по-голям е хамакът, толкова по-удобен е той.“Това е идеалното градинско легло, в зависимост от размера и нуждите ви (използвано самостоятелно или с други), този избор е от съществено значение при избора на собствена люлка.колкото по-ниско е напрежението, толкова по-дълъг е експлоатационният живот.Можем да направим легло с кралски размер 160 см много по-удобно от легло с кралски размер 140 см.Това се отнася и за хамаците.

По-малко от 185 см: Двоен хамак 160 см или повече

Над 185 см: хамак 175 см или повече

Много    : Upgrade

платно хамак-парашут

За люлките на платното:

Две места: се нуждаят от фиксирана дължина от 300 cm и височина от поне 150 cm 

За хамак XL:
350 cm допълнителна дължина и 170 cm 

За хамак над 400 см: необходими са ви допълнителни 400 см x 200 см.

4) Най-добрите начини за правилно закрепване на хамака

Традиционният хамак се закрепва с въжета, завързани около ствола и прикрепени към люлката с моряшки възел.По общо правило височината на окачването трябва да бъде приблизително половината от разстоянието между двете точки на закрепване.Най-простото и красиво въже.Просто завържете възел лесно.С пръстена за шиене е много лесно да се използва и да се избере правилното разстояние.За вътрешната част между двете стени закрепете стенната кука.

Тези пръстени могат да бъдат монтирани на
таван или на стена.

<5) Колко дълго издържа хамакът? 

По принцип при лятна употреба експлоатационният срок може да бъде 7-10 години или повече.Оборудваме къмпинги и хамаците обикновено издържат около десет години.Най-старият ми хамак е от първото ми пътуване до Бразилия през 1987 г.!6) Настанете се добре, за да не паднете

Тази поза поддържа изправен гръбнак и нормална форма на гръбначния стълб.

7) Грижа се добре за моя хамак

Препоръчително е да отстраните възглавниците на хамака в дъждовен ден и да поставите тъканта на хамака на хладно място в слънчев следобед.Въртящият се вал трябва да се почиства ръчно.

8) Реална тенденция в Южна Америка

Това е истински начин на живот в Гвиана.Всъщност в Южна Америка хамакът е равностоен на традиционната лежанка.Защото простотата и компактността на съоръженията не ни притесняват, не се поколебахме да спим на най-красивото място в Бразилия.

9) Защо да изберете хамак с мрежа против комари

Комарите се привличат от въглеродния оксид чрез издишания въздух, телесната топлина и миризмата на потта.Много лагерници се надяват, че в хамаците им има мрежи против комари и ще имат спокойна нощ.

Колекции

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *