Какво е Cfim?

Много гении или просто млади хора искат да работят, докато са във военния полк, завършвайки гимназия. Несъмнено се чудите какво всъщност е Cfim и какво представлява. Не се притеснявайте, няма да останете разочаровани, ако прочетете тази статия с възможно най-много информация за това военно обучение. Най-общо казано, това е просто армейски тренировъчен център за обучение на офицер, батальон или дори звание  чрез формиране на военен полк. Обясняваме също така различните професии, които можете да работите след завършване на обучението си в Cfim.

Открийте широка гама от военно облекло и аксесоари (Френска военна шапка, военно яке,… ) на нашия сайт. 

veste-de-chasse

Центърът за начална подготовка на
военнослужещи с ранг
:

Центърът за начална подготовка на военнослужещи с ранг е абревиатура, дефинирана катоЦентър за начална подготовка на военнослужещи с ранг.Този център тества военнослужещите, за да ги направи по-добри, по-силни и по-подготвени за бъдещата им работа в армията.  Има курсове за обучение, които следват един след друг, докато станете истински военен. Cfim получават и заплата в зависимост от заеманата длъжност или ранг по време на ангажимента. Офицерът получава заплата от 1 907 евро, а следват други нива на служба като за началник, полковник или дори редници.

Военното обучение в Cfim:

Обучението, което се провежда в Cfim, изисква преди всичко подготовка и мотивация от страна на редника. Както и при военното обучение, по време на обучението си новобранците ще се изправят пред няколко трудни теста.  Обикновено обучението на първоначалните доброволци продължава около 3 месеца. Понякога това обучение в армията не изисква задължителни образователни нива и периоди. За да бъдете военен полк, има състезания, с които ще трябва да се сблъскате, така че е много важно да следвате всяко малко указание от началника, особено за спорта.

  • Физически упражнения в
   Cfim
   : Това е едно от основните обучения, които трябва да придобие една военна група. Ежедневните упражнения непрекъснато се смесват с усилия, които са в основата на обучението им.Маршируване на километри или през планини, обучение за поддържане на оръжия, тренировки с тежести, обучение в техники за ръкопашен бой. Това са само някои от възможностите за обучение на първоначалните доброволци, които също им помагат да останат здрави. Крайната цел е всеки войник да синхронизира темпото си с това на колегите си. Така че упражненията трябва да се провеждат в екип и с оборудване, за да се научите как да изпълнявате добре дадена мисия.
  • Ноу-хау в Cfim:Начинаещите доброволци трябва не само да се натоварват физически. Освен това те трябва да усвояват умения или дори умения за живот със своите връстници. Те трябва да се учат като при обикновени уроци, да се научат да разпознават различни инструменти, както и театрални знаци или други полезни знания. Уроците, научени във военния тренировъчен център, със сигурност се различават от гражданските уроци, научени в обикновено училище. Те
   трябва да научат уроци като факти за редиците, големите основи на самозащитата, правото на въоръжения конфликт, защото в занаята на войната се научава всичко.
c-is-the-cfim

Кариерна пътека след завършване на Cfim: 

След завършване на армейско обучениеВ Cfim батальонът може да се ангажира с армиите за цял живот и да го превърне в своя работа. Обучението в армията и различните специалности, които можете да изучавате по време на обучението, ви подготвят за работа във военния полк. Следователно, след като завършите военното си обучение в центъра за първоначално военно обучение, можете да останете обикновен сержант. Можете също така да станете военен батальон в служба на страната си. Има възможност да станете полковник, което означава, че длъжността ви зависи само от нивото ви по време на или след обучението в армията.

Получете най-доброто оборудване за напреднало обучение:

Обучението не трябва да се ограничава само до тренировъчните лагери на центъра или дори да започне преди да отидете там. От своя страна трябва да се стремите да дадете най-доброто от себе си, да проявявате инициатива и да се задоволявате с упражненията си. За да постигнете това, няма друго решение, освен да се снабдите с възможно най-доброто оборудване, докато правите ежедневното си обучение. Трябва да получите качествено оборудване, което е здраво, издръжливо, устойчиво и отговаря на вашите очаквания. Ако искате да имате най-доброто оборудване досега, няма по-добър начин от това да се обърнете към хора, които са специализирани в тази област. Затова посетете нашата колекция и проведете най-доброто военно обучение с подходящото оборудване.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *